Aart de Bloemenman zet zich graag in voor goede doelen, zoals de zending? Bondsdag, zendingsdag, landelijke dag, familiedag? Ouderavond of andere schoolactiviteiten speciaal voor zending of een ander goed doel? Aart en Dineke Morren dragen graag hun steentje bij.

Verkopingen

In onze kraam vindt u altijd wat van uw gading. Afhankelijk van het seizoen verkopen wij bloemen, kamerplanten, perkplanten, binnenhortensia’s, vogelvoer. Of kerstkaarten, wenskaarten, ansichtkaarten. Stroopwafels, koeken. Noem maar op. De opbrengst komt deels ten goede aan het goede doel.

Plantenbakken

Aart de Bloemenman vult ook bloembakken of plantenbakken voor op het podium. Een bijzonder gewaardeerde bijdrage. Hij maakt er tegen een heel redelijke prijs wat moois van. Aan het eind van de dag worden de bloembakken verkocht. Natuurlijk vult Aart ook op bestelling plantenbakken voor u thuis. We leveren er ook geraniums of bijvoorbeeld violen voor. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om zelf een mooie bloemenbak of plantenbak te maken.

Zending

Organiseert u een bijeenkomst voor zending of een ander goed doel? Neem contact op met Aart de Bloemenman en spreek af hoe u het wilt hebben.


Wie Aart kent, zoekt niet,

Wie zoekt, kent Aart niet. 

Aart de Bloemenman
Deijliuslaan 22
3772 NS Barneveld

info@aartdebloemenman.nl
Tel.: 0342 – 422 641 
Gsm: 06 – 47 20 43 01